Pravila in pogoji uporabe

S spletno trgovino Modne-denarnice.si (v nadaljevanju »spletna trgovina«) upravlja podjetje Bogomolka, spletna trgovina, Jurij Kališnik s.p. (v nadaljevanju »podjetje«).


Splošni pogoji spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2, Uradni list RS, št. 98/04) in s priporočili Gospodarske zbornice Slovenije ter mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Kupec je lahko fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke posredovane ob registraciji in oddaji naročila.

Kupec z nakupom potrjuje, da sprejema splošne pogoje poslovanja objavljene na tej strani in druge objavljene pogoje ter spremembe, ki jih bo upravitelj objavil na teh straneh.

Med brskanjem po spletni trgovini ne zbiramo vaših osebnih podatkov.

Vaše podatke zbiramo v kolikor izvedete nakup v spletni trgovini.

 

Osebne podatke kupcev bo podjetje obravnavalo zaupno, jih skrbno varovalo in v nobenem primeru posredovalo tretji osebi, razen če tako določa zakon. Podatki ne bodo nikoli zlorabljeni na kakršen koli način. Podjetje bo pridobljene podatke uporabljalo za statistično analize, segmentacijo strank in analize nakupnega obnašanja, obveščanje strank o morebitnih napakah, popravkih in spremembah pri izdelkih in storitvah, za pošiljanje akcijskih ponudb in promocijskega gradiva ter morebitno elektronsko anketiranje. Namen zbiranja podatkov je izboljševanje delovanja spletne strani in izdelkov.

Ob obisku spletne trgovine se na vašem računalniku namestijo piškotki (cookies); to so podatkovni elementi, ki vsebujejo podatke o obiskani strani in uporabniku.

Podatki o uporabniku so tisti, ki ste jih sami vpisali. Piškotki omogočijo hitrejši dostop do našega spletnega mesta, lahko pa jih kadarkoli zbrišete. Več podrobnosti o piškotkih lahko izveste tukaj

Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu  zagotovil naslednje informacije:


- identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra), 
- kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon), 
- bistvene značilnosti blaga oziroma storitev, 
- dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku), 
- pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave), 
- vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza, 
- način plačila in dostave, 
- časovno veljavnost ponudbe, 
- rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka, 

Cene izdelkov in kupoprodajna pogodba

Redna cena velja za vse uporabnike spletne trgovine.

Vse cene so v EUR in vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Vse cene veljajo za en (1) kos v kolikor ni drugače navedeno. Akcijske cene za artikle v akciji veljajo do datuma označenega na strani s predstavitvijo artikla, v nasprotnem primeru pa do odprodaje zalog.

V izjemnih primerih se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. V primeru nepredvidene spremembe cen določenega izdelka ali nezmožnosti dobave, si ponudnik pridržuje pravico odstopa od pogodbe.

Naročanje

Naročanje poteka prek interneta 24 ur na dan, vse dni v letu. Uporabnik izbira in naroči izdelke, ki so mu na voljo v spletni trgovini, razvrščene v kategorijah izdelkov. Z nakupom v spletni trgovini uporabnik soglaša z uporabo osebnih podatkov za uspešno sklenitev pogodbe in njeno izpolnjevanje (izdaja računa, dostava itd.).

 

Dostava & Poštnina

 

V spletni trgovini trenutno Modne denarnice sodelujemo z dostavno službo Pošto Slovenije.

Vsa naročila se obdelajo isti ali naslednji delovni dan. Roki dobave so navedeni na spletni strani posamičnega izdelka in štejejo v delovnih dneh. Pošiljanje paketov jemljemo zelo resno, a vendar se lahko v izjemnih situacija zgodi, da izdelka ni mogoče odposlati v opisanem dobavnem roku.

Vsaka stranka, ki pri nakupu vnese podatke kot so telefonska številka in e-mail, dobi sporočilo s sledilno številko paketa, takoj ko paket odpošljemo.

 

Kdaj torej odpošljete izdelek?

- Če je izdelek na zalogi v lokalnem skladišču (zraven piše rok dobave 2-3 dni) in je naročilo izvedeno do 14.00-e ure. Izdelke odpošljemo še isti ali naslednji delovni dan. 

- Izdelke pošljemo šele, ko je plačilo predračuna poravnano!

- V kolikor želite izdelek dobiti čim hitreje, vas vljudno prosimo, da nas po izvedenem naročilu kontaktirate na info@modne-denarnice.si

Kako dolgo traja dostava?

V 90% paketi prispejo v roku 1-2 delovnih dneh.

Kolikšni so stroški poštnine?

Stroški poštnine za področje Slovenije znašajo 0 EUR ne glede na vrednost naročila. Za morebitne države, ki imajo morebitno dodatno politiko carinjenja, stroškov ne krijemo.

Splošne določbe o dostavi

Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Pri dobavi blaga, ki ga ponudnik nima na zalogi v lastnem skladišču, je ponudnik izključno vezan na dobavo s strani ponudnikovega dobavitelja in na čas, v katerem lahko ponudnikov dobavitelj dostavi blago do ponudnika. Prek elektronske pošte ponudnik kupca sproti obvešča o podatkih v zvezi z dobavo blaga.

Če je dobavna doba zelo dolga in kupec ne želi čakati, lahko kupec to sporoči ponudniku, ki bo artikel odstranil iz naročila in vrnil kupcu morebitna že vplačana sredstva, ostale artikle iz naročila pa po izbiri kupca, ali dobavil, ali pa celotno naročilo storniral. Če dobavitelj ponudniku ne potrdi dobavljivosti naročenih artiklov najkasneje do izteka treh mesecev od dneva oddaje naročila, lahko ponudnik naročilo kupca zavrne iz razloga, ker blago ni na razpolago.

Z dnem zavrnitve naročilo kupca preneha veljati. Ponudnik ne prevzema nobene odgovornosti za škodo, ki bi nastala zaradi daljših dobavnih rokov ali zaradi nedobave blaga, ki ga ponudnik nima na zalogi v lastnem skladišču. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Kupoprodajna pogodba med podjetjem in kupcem je sklenjena v trenutku, ko podjetje potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o dejanskem izračunu/predračunu opravljenega nakupa). Od tega trenutka dalje so vse cene in drugi pogoji fiksni in veljajo tako za podjetje, kot za kupca. Originalen račun prejme kupec po pošti.

O morebitni spremembi naročila oz. preklicu, mora kupec ponudnika obvestiti na telefon e-mail naslov info@modne-denarnice.si, kjer mora navesti tudi številko naročila, ki je navedena v računu/predračunu, ki ga kupec prejme po elektronski pošti.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in je kupcu vidna na njegovi elektronski pošti. Kupec lahko preko elektronske pošte zaprosi za kopijo naročila, ki mu jo ponudnik, ob identifikaciji kupca z uporabniškim imenom in geslom, posreduje po elektronski poti.

V primeru, da se kupec odloči za preklic naročila, mora o tem nemudoma obvestiti ponudnika na telefonsko številko 068 183 829 (Mobilno omrežje BOB) ali preko e-maila info@modne-denarnice.si. Če se zgodi, da je naročilo že odpremljeno, pošiljko kupec zavrne dostavni službi.

 

Način plačila

Uporabnik lahko plača na naslednje načine:

 • - plačilo po predračunu preko UPN obrazca - z nakazilom na transakcijski račun podjetja preko UPN obrazca -> Ni dodatnih stroškov!
 • - plačilo s PayPal -> Ni dodatnih stroškov!
 • - plačilo s kreditno kartico  -> Ni dodatnih stroškov!

 
Možna so le plačila v enkratnem znesku (plačil na obroke ni). V primeru plačila po predračunu podjetje ne pošilja fizičnih plačilnih nalogov, temveč le-te kupec prejme na svoj e-mail naslov, ko opravi nakup. Na plačilnem nalogu so razvidni vsi podatki za nakazilo (znesek, sklic, rok plačila ...). Do plačila celotne kupnine ostanejo izbrani izdelki v lasti podjetja.

Predračuni veljajo 10 dni in se po neplačilu ročno stornirajo. Stranka je o prekinitvi naročila obveščena na email ali telefon preko SMS sporočila.

Stvarna napaka

Izdelek ima stvarno napako, če nima lastnosti, ki omogočajo njegovo normalno rabo ali če se ne ujema z modelom opisanim na tej spletni strani. Primernost izdelka  se preverja tako, da se ga primerja
z drugim, brezhibnim izdelkom enake vrste, hkrati pa tudi z izjavami proizvajalca oziroma navedbami na samem izdelku. Kupec mora prodajalca o stvarni napaki, na lastne stroške, obvesti v zakonsko določenem roku, hkrati mora napako natančno opisati in omogočiti prodajalcu pregled izdelka. Stvarna napaka se uveljavlja v primerih ko blago nima garancije. Pravico do uveljavljanja stvarnih napak natančneje ureja Zakon o varstvu potrošnikov.


DOVOLJENJE ZA UPORABO


Uporabniki lahko vsebine in storitve uporabljajo skladno z zgoraj navedenimi pogoji. Za druge oblike uporabe vsebin je potreben predhoden dogovor z upraviteljem.

 

Odveza odgovornosti


Ponudnik ne odgovarja za vsebino mnenj o izdelkih, ki jih napišejo obiskovalci. Pred objavo ponudnik mnenja pregleda in zavrne tista, ki vsebujejo očitne neresnice, so zavajajoča ali žaljiva. Ponudnik tudi ne odgovarja za informacije v mnenjih in se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz informacij v mnenjih.

Mnenje lahko poda katerikoli registriran uporabnik spletne trgovine. Z oddajo mnenja ali komentarja se uporabnik izrecno strinja s pogoji uporabe in ponudniku dovoljuje objavo dela ali celotnega teksta v vseh elektronskih in drugih medijih. Ponudnik ima pravico vsebino uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v poslovnem interesu ponudnika, vključno z objavo v oglasih ali drugih marketinških komunikacijah. Avtor mnenja hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za napisana mnenja in komentarje ter da te pravice ne izključno in časovno neomejeno prenaša na ponudnika.


Posredovanje ali javna objava podatkov ali vsebin, ki so zaščitene s pravicami industrijske lastnine, avtorskimi pravicami, osebnostnimi pravicami in drugimi pravicami tretjih oseb (pravico do zasebnosti in preprečitve javne objave osebnih podatkov), ni dovoljeno.


Pritožbe in spori


V primeru pritožbe bo ponudnik v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka. Podjetje si bo prizadevalo vse spore rešiti sporazumno, za vse spore pa podjetje določa pristojnost stvarno pristojnega sodišča v Mariboru.


VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV


Ponudnik se zavezuje, da bo trajno varoval vse osebne podatke uporabnika. Ponudnik za nedoločen čas hrani IP naslove vseh obiskovalcev spletne trgovine, pri registriranih članih pa še: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, čas in datum registracije in arhiv komunikacije s ponudnikom.


Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

 

KOMUNIKACIJA


Uporabnik z registracijo soglaša, da lahko ponudnik pri komunikaciji z njim uporablja elektronsko pošto, pri čemer le ta vključuje najmanj posredovanje naslednje e-pošte:
•   potrdilo, da je naročilo sprejeto
•   potrdilo, da je naročilo v fazi izvedbe 
•   obvestilo, da je bilo naročilo oddano dostavni službi 


Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:
•    jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila, pri čemer bo jasno razviden tudi pošiljatelj
•    jasno bodo označene različne akcije in promocije, ter jasno določeni pogoji udeležbe v njih,
•    jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil.


Pravila nagradnih iger


Organizator nagradnih igre je Spletna trgovina Modne Denarnice, ki je last podjetja Jurij Kališnik s.p., Ješenca 18d, Rače.

Udeleženec nagradne igre je fizična oseba, ki v sodeluje v razpisanih nagradnih igrah. Dobitnike nagrad določi komisija organizatorja.

Udeleženci nagradne igre so lahko samo fizične osebe, ki so državljani Republike Slovenije. V nagradni igri ne morejo sodelovati osebe, ki so zaposlene pri organizatorju nagradne igre, prav tako tudi ne pravne osebe. V nagradni igri lahko sodelujejo samo osebe, ki sprejmejo pravila nagradne igre. Šteje se, da je udeleženec sprejel pravila nagradne igre s tem, ko je sodeloval v razpisani nagradni igri.

Za sodelovanje v nagradni igri ni potreben nakup izdelkov, ki jih prodaja organizator nagradne igre.

V žrebanju lahko sodelujejo vsi udeleženci nagradne igre. En udeleženec lahko v nagradnem žrebanju sodeluje samo enkrat. Rezultat žreba je dokončen, pritožba ni mogoča. Dobitnik bo o prejetju in načinu prevzema nagrade obveščen po elektronski pošti.


Izplačilo nagrade v gotovini ni možno, prav tako je ni možno zamenjati za drug izdelek. Dobitnik je dolžan, najkasneje v dveh dneh po prejemu obvestila, da je dobitnik nagrade, organizatorju nagradne igre po elektronski pošti posredovati svoje osebne podatke - ime, priimek, naslov, e-naslov in telefonsko ter davčno številko. V kolikor organizator nagradne igre v roku treh delovnih dni od dneva, ko dobitniku pošlje obvestilo o tem, da je bil izžreban, iz katerega koli razloga ne prejme vseh potrebnih podatkov ter izjave, da želi prejeti nagrado, se šteje, da dobitnik nagrade ne želi sprejeti. V tem primeru je organizator v razmerju do izžrebanca prost vseh obveznosti po tej nagradni igri in pridobi pravico z nagrado razpolagati v kakršenkoli drug namen.


Plačilo vseh davkov od nagrad (vključno z DDV-jem) je odgovornost organizatorja. Organizator bo dobitnikom nagrad poslal potrdilo v skladu z zakonom o dohodnini in pravilnikom o dostavi podatkov za odmero dohodnine. Nagrajenec je dolžan prijaviti vrednost nagrade v napoved za odmero dohodnine. Ob prevzemu nagrade je nagrajenec dolžan izpolniti izjavo o prevzemu nagrade. Organizator ni odgovoren za davke, ki se lahko pojavijo v povezavi s kakšnimi drugimi nagradami.


Organizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, varuje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Organizator sme osebne podatke uporabljati izključno za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec nagradne igre soglaša, da mu lahko organizator pošilja obvestila v zvezi s ponudbo organizatorja. Udeleženec lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri za namene neposrednega trženja. S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec izrecno dovoljuje, da se njegovo ime in naslov uporabijo v foto in video materialu organizatorja nagradne igre. Izžrebanec pa, z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oziroma prevzema nagrade, dovoljuje organizatorju nagradne igre objavo svojih osebnih podatkov v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu.

Udeleženci nagradne igre z oddajo svojih podatkov prek vnosne forme na tej strani soglašajo, da so seznanjeni s pravili nagradne igre in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu z le-temi. 

Varnost osebnih podatkov

Na tej strani lahko redno spremljate vse spremembe povezane z varstvom osebnih podatkov.

Poslujemo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), od objave teh pravil pa tudi z Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

O nas

Upravljalec podatkov je podjetje Bogomolka, spletna trgovina, Jurij Kališnik s.p..

  Osebni podatki, ki jih zbiramo

  O naših kupcih zbiramo več vrst osebnih podatkov:

  • podatki o identiteti: ime, priimek. Podatki o identiteti poslovnih uporabnikov vključujejo tudi naziv podjetja in davčno številko oziroma številko zavezanca za DDV. 
  • kontaktni podatki: naslovi za dostavo, naslov za izdajo računa in telefonska številka. 
  • finančni podatki: podatkov o vaših kreditnih karticah ne hranimo. Te podatke posredujemo le izdajatelju vaše kreditne kartice. Enako velja za druge podobne oblike plačevanja preko spleta.
  • podatki o nakupih in plačilih: hranimo vse podatke o vaših naročilih in plačilih, vključno s podatki o stornacijah, vrnitvah naročil
  • marketinški podatki: vaše naročnine na naše e-novice, vaši seznami želja. 
  • tehnični podatki: za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti se zbirajo tudi IP naslovi, podatki o operacijskem sistemu, brskalniku, operacijskem sistemu, lokaciji vaše naprave, vrsti naprave s katero dostopate na našo stran in podobno. Ob obisku preko piškotkov z vašo privolitvijo zbiramo tudi podatke za zagotavljanje boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, štetja števila uporabnikov na spletnem mestu ter zagotavljanja nemotenega delovanja spletnih strani. Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. upravljalec lahko na uporabnikov računalnik shrani tudi druge piškotke, kot so identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku) in piškotki sistemov Google Analytics (analiza obiskov spletne strani), Facebook, Twitter, ...  Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca 2 leti, potem postanejo neaktivni.

  Kako pridobivamo podatke

  Podatke o vas pridobivamo na več načinov, ko: 

  • oddate naročilo
  • stornirate naročilo
  • se naročite na katerokoli izmed naših e-novic
  • z nagradnimi igrami
  • pregledujete naše vsebine
  • ko objavite vprašanje, komentar ali oceno kateregakoli izmed naših izdelkov
  • ko nam posredujete različna vprašanja, zahtevo za reklamacijo, vrnete izdelek, ...
  • z nami komunicirate preko družbenih omrežij

  Tehnične podatke pridobivamo avtomatično.

  Google, Facebook in druga družbena omrežja ter oglaševalske agencije nam posredujejo podatke, za katere ste jim to dovolili.

  Kaj delamo s podatki o vas

  Podatke o registriranih uporabnikih in kupcih ter nakupih zbiramo za:

  • zagotavljanje naših zakonskih obveznosti (na primer za vodenje finančnih in poslovnih knjig),
  • izvedbo vaših naročil
  • za profiliranje kupcev, ki omogoča prikaz potrebam posameznega kupca primernejših ponudb tako na spletnih straneh kot v naših e-revijah
  • za analize poslovanja, planiranje, spremljanje statistik, obnašanja kupcev ter obiskovalcev in podobno, pri čemer so uporabljeni podatki anonimizirani

  Podatke o naročilih na naše e-novice zbiramo z namenom, da vam lahko na željen naslov dostavimo izbrano e-vsebino.

  Pogoji sodelovanja v posamezni nagradni igri in obdelava podatkov ter objava nagrajencev, so določeni in zapisani na straneh splošnih pogojev nagradnih iger ter v vsaki nagradni igri posebej.

  Vprašanja, ki nam jih posredujete preko kontaktnih obrazcev ali e-naslovov, objavljenih na spletnem mestu, bomo uporabili izključno za razrešitev težave ali pripravo odgovora na vprašanje.

  V kolikor boste z nami komunicirali preko kateregakoli družbenega omrežja bomo vaše podatke lahko uporabili tudi za to, da vam preko istega družbenega omrežja posredujemo marketinška sporočila skladno s pogoji in dovoljenji, ki ste jih dali upravitelju družbenega omrežja.

  Kdo ima dostop do vaših osebnih podatkov

  Poleg nas lahko vaše osebne podatke uporabljajo tudi naši zaupanja vredni partnerji, ki jih potrebujemo pri izvedbi, skladno z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov:

  • dostavnim službam posredujemo podatke, ki jih potrebujejo za prevoz in oddajo naročila
  • v primeru, ko vaše naročilo vključuje izdelke, ki so na zalogi pri dobavitelju, mu posredujemo podatke, ki jih potrebuje za pripravo pošiljke z vašim naslovom za dostavo in vsebino naročila
  • dobaviteljem in pooblaščenim serviserjem, v kolikor reklamacije ali vprašanja, pri katerih potrebujemo njihovo sodelovanje, urejate preko nas
  • izvajalcem plačil (na primer Bankart, Paypal, Diners, ponudniki kreditiranja,
  • pooblaščenim ustanovam, če tako zahteva zakon (sodišče, ipd.) 
  • z vašo privolitvijo vaše podatke preko piškotkov posredujemo Google, Facebook in drugim družbenim omrežjem

  Vsi partnerji, ki imajo dostop do osebnih podatkov, so zavezani skrbnemu ravnanju z osebnimi podatki skladno z zakonodajo. Posredujemo jim le podatke, ki so nujni za uspešno izvedbo naročila, prodajnega procesa ali druge aktivnosti.

  Vaših podatkov v nobenem primeru ne posredujemo nepooblaščenim tretjim osebam.

  Roki hrambe osebnih podatkov

  Vaše osebne podatke bomo hranili in obdelovali v obsegu, ki je potreben za uresničevanje namenov obdelave in dokler bo to potrebno za zaključek naročenih ali dogovorjenih aktivnosti, ter potem v okviru zastaralnih rokov za obveznosti, ki bi lahko izvirale iz obdelave teh osebnih podatkov, še posebej, ko je obdelava osebnih podatkov potrebna v okviru sklenitve oziroma izvedbe pogodbe.

  Podatke, ki so pridobljeni na podlagi privolitve, hranimo do preklica.

  V primerih, ko je rok hrambe osebnih podatkov zapovedan z zakonom, podatke hranimo v skladu z zakonsko zapovedjo.

  Zagotavljanje varnosti

  Na naših spletnih straneh uporabljamo več varnostno-zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo, razkritjem, neželjenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov. Za prenose vseh osebnih podatkov uporabljamo tehnologijo SSL, ki skrbi za kodiranje vseh informacij.

  Dostop do zbranih osebnih podatkov imajo le pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji) z uporabniškim imenom in geslom.

   

  GDPR - mailing

  S prijavo na naše e-novice se strinjate s politiko Varnosti osebnih podatkov v spletni trgovini Modne-denarnice.si. S prijavo na naše e-novice se strinjate z obdelavo podatkov za namene pošiljanja e-novic kot tudi
  za obdelavo podatkov za namene prilagajanja vsebine e-novic. V kolikor želite izrecno samo 1 dovoljenje, nam sporočite na info@modne-denarnice.si in spremenili bomo vašo politiko.

  V spletni trgovini poslujemo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), od objave teh pravil pa tudi z Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

  Avtorske pravice

  Na naši spletni strani uporabljamo fotografije z urejenimi licencami.

  Tako lahko pri nas zasledite fotografije z odprto kodno licenco (npr. Unsplash), fotografije s kupljeno medijsko licenco (npr. FreePick in Deposit Photos), grafike dobaviteljev ter izdelke naših pogodbenih izvajalcev (katerim se ob tej priliki lepo zahvaljujemo!)